avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contrabanda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contrabanda

buna ziua. in data de 10 sep 2013 in urma unei perchezitii domiciliare sotul meu a fost arestat preventiv pentru 29 zile,ulterior a mai primit inca 60 de zile.Acasa s au gasit 9 baxuri de tigari si 320 l alcool.A fost incadrat la .1:art 296,al 1 lit l,2:art 270,al 3,3:art 295,lit a si 4:art 297,al 1,toate cu art 41 si art 33 lit a, maine are loc procesul si am decis sa mergem pe recunoastere. mentionez ca este la prima abatere.as dori sa stiu la ce sa ma astept. daca poate sa ia cu suspendare. Precizez ca a fost pus sub sechestru masina si o suma de banii iar intre timp prejudiciul adus statului a fost achitat integral.
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: cptelena , utilizator 09:35, 14 Noiembrie 2013
Are sanse la suspendare din ceea ce ziceti insa ar trebui sa ii angajati avocat ca sa fie cat se poate de bine aparat.
Nu este obligatoriu sa ii fie aplicata o pedeapsa cu suspendare si fiind arestat preventiv sansele sunt mai reduse decat daca ar fi fost liber.
Va multumesc pentru raspuns, i am angajat un avocat dar vroiam sa mai aud si alta parere, ma rog la D zeu sa ia cu suspendare, iar cel mai important este ca regreta cu adevarat fapta.
O alta parere mai concreta nu puteti afla decat daca mai analizeaza dosarul un alt avocat.
In mod generic se poate spune ca are sanse intrucat se poate aplica pedeapsa cu suspendare.
procesul a avut loc ieri,nu prea stiu cum a decurs pentru ca au vorbit numai despre articole,lucruri la care nu ma pricep.Acum suntem in pronuntare.|In cat timp pot sa aflu daca a luat sau nu cu susupendare? E grea asteptarea
verificat pe portalul instantei de judecata ca acolo de obicei apare.a ramas in pronuntare sau a amanat pronuntarea?daca a amanat pronuntarea de obicei amanarea e peste o saptamana asa ca nu are rost sa asteptati inca solutia.daca a ramas in pronuntarea trebuia deja sa apara pe site.

Alte discuții în legătură

Solutionare furt calificat (auto) 208-209 dosoftei dosoftei Solutie: 22214/212/2012 Hot 27.11.2012 În baza art 208 alin 1 şi 4 C.pen ? art 209 alin 1 lit a, e, g şi i C.pen cu aplic art 41 alin 2 C.pen şi art 320 ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de liberare conditionata? gogo19 gogo19 buna ziua!ca sa intelegeti si sa-mi dati un raspuns va arat pronuntarea primita.,,condamna inculpatul (X) la pedeapsa de 1 an închisoare pentru comiterea ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu aplicarea art. 81 cod penal - termen obtinere nou permis idaady idaady Solutie: În baza art. 178 alin. 1, 2 C. pen., cu aplicarea art. 3201 alin. 7 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul ...................................., la ... (vezi toată discuția)