avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Beneficiez de Liberare conditionata?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Beneficiez de Liberare conditionata?

buna ziua!ca sa intelegeti si sa-mi dati un raspuns va arat pronuntarea primita.,,condamna inculpatul (X) la pedeapsa de 1 an închisoare pentru comiterea infracţiunii de favorizarea infractorului. În baza art. 61 C.pen. din 1969 revocă liberarea condiţionată a inculpatului din executarea pedepsei de 6 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 182/16.03.2006 a Tribunalului Iași, și dispune contopirea pedepsei nou aplicate, de 1 an închisoare, cu restul rămas de executat, de 708 zile închisoare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea, de 708 zile închisoare. În baza art. 12 alin. 1 din legea 187/2012 rap. la art. 71 C.pen. din 1969 aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prev. de art. 64 lit. a teza a II-a, lit. b C.pen. din 1969, pe durata pedepsei principale. În baza art. 399 alin. 1 C.proc.pen. menţine măsura preventivă a controlului judiciar prev. de art. 202 alin. 4 lit. b C.proc.pen., măsură instituită cu privire la inculpat prin încheierea din data de 17.02.2014. În baza art. 404 alin. 4 C.proc.pen. rap. la art. 72 C.pen. deduce din durata pedepsei cu închisoarea aplicată inculpatului perioada reţinerii și a arestului preventiv, de la 06.12.2012, ora 18:45, la 02.04.2013. 4. În baza art. 281 C.pen. din 1969 rap. la art. 26 din legea 51/1995, cu aplic. art. 5 C.pen." Problema mea este :BENEFICIEZ DE LIBERARE CONDITIONATA SAU TREBUIE SA EXECUT CELE 708 ZILE ?
Cel mai recent răspuns: cali93 , utilizator 18:11, 20 Decembrie 2014
Trebuie să executaţi 708 zile de închisoare. Liberarea condiţionată de care aţi beneficiat până în prezent a fost revocată.

Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
cali93, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie curtea de apel doriangray doriangray Buna ziua ! Atasez alaturat decizia Curtii de Apel in urma contestarii deciziei tribunalului Bucuresti (am sters numele si orice date de identificare) , ... (vezi toată discuția)
interpretare sent. de cond.pentru conducere sub influenta alcoolului- obtinerea permisului de conducere dupa anulare/termen ralucaciobanu ralucaciobanu Am fost prins baut cu masina cu o alcolemie peste limita va rog sa imi spuneti ce inseamna sentinta care a data in judecata k eu nu prea inteleg mare lucru ... (vezi toată discuția)
Pedepse noul cod penal Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o problema, intrebarea mea se refera la prevederile noului cod penal, in fapt m-ar interesa care ar fi mai convenabil pentru inculpat.In ... (vezi toată discuția)