avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale masina in leasing - inregistrare in actele firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

masina in leasing - inregistrare in actele firmei

buna ziua,

am cumparat acum 7 ani o masina, in leasing, pe firma. am vorbit cu contabila firmei la momentul respectiv, inregistrarea s-a facut deci pe persoana juridica. acum o luna am descoperit ca nici o factura lunara nu a fost inregistrata in actele contabile, prin urmare masina este doar cu numele pe firma. am toate chitantele din cei 7 ani, ideea era ca la sfarsitul leasingului sa se deduca tva-ul, lucru care nu mai este posibil in momentul de fata..
se mai poate repara ceva??
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Plata tva auto dupa 1 mai 2009 oneramo oneramo Buna, Va rog sa ma ajutati intr-o problema: am achizitionat, pe firma, dupa 1 mai 2009, o masina second-hand din Germania. Am platit taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Buy back incalcit Hpx Hpx Buna seara. Am intilnit si eu o situatie mai noua si extrem de inedita, pentru mine cel putin, mai novice fiind, de aceea am apelat la dvs si am rugamintea ... (vezi toată discuția)
Noi posibile masuri privind tva gaba gaba O stire pe care am gasit-o pe pagina realitatea.net: \\\"Potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă, companiile nu îşi mai pot deduce TVA-ul pentru ... (vezi toată discuția)