avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen poprire asiguratorie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen poprire asiguratorie

Buna ziua,

Conform legilor actuale, poprirea asiguratorie nu are un termen maxim?

Mai exact, daca ANAF infiinteaza poprire asiguratorie doar pe conturile bancare, blocand activitatea firmei, aceasta poprire poate tine ani de zile, pana cand ori voi castiga in instanta ori cineva va constata ca trebuie anulata pe motiv ca nu exista motive pentru un titlu executoriu?

Legea nu da un termen prin care poprirea trebuie sa aiba un titlu executoriu sau sa fie anulata?

Alte discuții în legătură

Executare silita- poprire cont împuternicit marika79 marika79 Bună seara, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns dacă este posibil, mulțumesc pentru timp și înțelegere. Un creditor a solicitat ... (vezi toată discuția)
Poprire bancara craft craft BUna ziua, Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)
Executare anaf GABRIELW GABRIELW Am primit în data de 8 noiembrie 2016 o înstiințare de la bancă cum că mi s-a pus poprire pe conturi de către ANAF , în baza unui titlu executoriu din ... (vezi toată discuția)