avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Executare ANAF

Am primit în data de 8 noiembrie 2016 o înstiințare de la bancă cum că mi s-a pus poprire pe conturi de către ANAF , în baza unui titlu executoriu din data de 11.04.2007 .Este vorba de 21000 lei , cheltuieli judiciare ( un proces pentru care niciodată nu am primit vreo citatie , de existența căruia am aflat în ziua când am primit înștiințarea de la bancă ) . Am două întrebari : 1) Nu am depus contestatie in termen de 15 zile . ANAF-UL mă poate executa chiar daca datoria este prescrisă ? 2) Sunt somer , locuiesc cu părintii . Ce poate să execute ANAF-ul în situația aceasta ? Încă o întrebare : După perioada de 15 zile mai exista o metoda de a anula această datorie ?
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2016
GABRIELW, utilizator
Cel mai recent răspuns: GABRIELW , utilizator 18:42, 29 Noiembrie 2016
Daca dvs. nu ati invocat prescriptia intr-o contestatie la executare formulata in termenul prevazut de lege, atunci puteti fi executat si pentru o datorie pentru care s-a implinit termenul de prescriptie.

Daca vi s-a pus poprire pe cont, atunci sumele pe care le aveti in cont sau pe care le veti primi in viitor vor fi remise ANAF pana la concurenta sumei pe care o datorati acestei institutii.
Mulțumesc pentru răspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi pfa/datorie prescrisa mirceastanciubc mirceastanciubc Buna ziua . In urma neplatii unui credit de consum luat ca PF de la o banca, am fost dat in judecata !!!?? de catre o firma specializata, executat silit si ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf - in cat timp se prescrie? PO246087 PO246087 Va solicit ajutorul legat de o procedura de executare demarata de ANAF într-o localitate de la fostul domiciliu. Titlul executoriu in baza caruia s-a dispus ... (vezi toată discuția)
Se poate prescrie datoria mea? andreeapiringer andreeapiringer Bună ziua! Am o datorie la o banca de 6000E. Creditul a fost făcut în 2008, Din 2009 nu am mai plătit absolut nimic. Azi am primit prin posta o executare ... (vezi toată discuția)