Am achizitionat un imobil(casa+teren) la lictitatie publica - executare silita . Am fost la OCPI sa il intabulez...si cand colo surpriza...Mi se cere un certificat de mostenitor, deoarece bunul nu este intabulat pe numele debitori, ci pe mama acestora care este decedata din anul 2009 .... Unde este greseala ? La executorul judecatoresc , care mi-a vandut ILEGAL un bun care nu apartinea debitorilor ?? Va rog sa ma ajutati, nu stiu ce sa fac, am dat o gramada de bani si .....acum practic nu am casa !!!!
Doamna, va inselati. Aveti si casa si drept de proprietate opozabil oricui, fara inscriere in CF. Singurul impediment ar fi ca nu puteti vinde decat dupa ce intabulati.
Executoarea a vrut sa ia onorariu pe munca putina, ei cam atat stiu sa faca. I-a fost ene sa intabuleze.
O puteti face dvs, ca proprietar diligent ce sunteti.
Executorul a vandut casa la licitatie pe baza unei sentinte definitive. Luati legatura cu el sa va de o copie a sentintei si cu ea va duceti la OCPI.
Executorul nu era obligat sa intabuleze fiindca tarifele de executare sunt stabilite de stat, in mod arbitrar si fara o posibilitate de modificare in situatii deosebite.
Executare silita
petere61
Buna ziua.
Un imobil este supusa sub licitatie publica de vanzare de un executor judecatoresc. In CF este intabulat terenul si o casa de lemn. Pe acest ... (vezi toată discuția)