buna ziua,am facut o plangere la judecatorie pt contestare un PV de contraventie,am primit o comunicare pt depunere inscrisuri certificate cf art 150 CPC,in termen de 10 zile,altminteri se anuleaza .am facut ce mi s-a cerut plangere avand copii certificate ,toate in trei exemplare cum au cerut in acea comunicare,am fost aztazi sa le depun,am facut la registratura judecatoriei o noua cerere de admitere a documentatiei/inscrisurilor cerute de dansii,le-au luat cei de la registratura,dar cand am cerut un nr de inregistrare,o copie ,ceva care sa ateste faptul ca eu am depus acele acte in termen,nu mau dat nimic.cel de la registratura m-a trimis la arhiva sa fac o cerere sa-mi dea o copie dupa cererea inregistrata,am facut cererea,mi-au spus sa astept sa aduca dosarul.eu am spus ca nu imi trebuie nimic din dosar,nu doresc decat ceva care sa-mi fie ca o dovada ca eu am depus acele acte azi la dansii ,desi ce depusesem cu putin timp inainte documentatia,cel de la registratura a adus-o la arhiva se afla pe biroul dnei de acolo,nu a vrut sa-midea nimic pana nu vine dosarul. am asteptat cu rabdare vreo doua ore,iar cand a venit dosarul mi-a cerut buletinul sa-mi poata da copie dupa cererea inregistrata,am spus ca ca nu il am la mine,dar aveam trei copii dupa buletin depuse in fata dansei,eu eram petentul,eu am semnat acele acte,erau si copii dupa permis,aveam permisul la mine sa ma indentifice ,si dupa atata asteptare m-a trimis din nou la registratura sa ii cer dlui caruia mi-a inregistrat cererea copie,am mers din nou acolo si dnul de la registratura a motivat ca actele sant la momentul acela la dna de la arhiva,le-a predat dansei si el nu are ce sa-mi mai dea.iar dna nu a vrut sub nici o forma sa-mi dea o copie,sau un nr de inregistrare ca eu am lasat azi acolo acele acte,fara buletin.dupa atatea cereri,plimbari de la un birou la altul,ore de asteptare am plecat de acolo fara vreo dovada ca eu m-am conformat si am depus acele acte cerute si in termenul cerut.daca maine imi vine iarasi vreo comunicare ca s-a anulat cererea ca cu m-am incadrat in termen,eu nu am nimic la mana care sa demonstreze ca am depus azi acele documente.va rog din suflet ,sfatuiti-ma ce si cum sa mai fac?multumesc.
cînd doriți a avea o dovadă precum că ați depus anumite înscrisuri : le faceți în plus un exemplar pt. dvs. Arhivarul registrator va pune acea ștampilă dreptunghiulară cu ziua, luna, anul și pe exemplarul dvs., precum pe cel predat serviciului registratură.Verbal, putea să vă comunice acel număr și vi-l puteați nota dar noi trăim în statul de ”drept” România și unii funcționari înțeleg că, de fapt, cetățeanul se află cumva pe feuda lui și la cheremul lui și nicidecum invers.NU au obligația de a da copii cetățenilor de pe înscrisurile ce aceștia le depun serviciului registratură (dar vă pute elibera un mic ”bon”„ o buc. de hârtie specifică registraturii cu acel nr. de înregistrare.Acest aspect denotă managementul defectuos al instituțiilor respective) fără o Cerere de înregistrare depusă Arhivei.
Cerere info
arakys
Buna ziua!
Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)