avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Diferenta venituri in masa partajabila!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Diferenta venituri in masa partajabila!

Buna ziua,in cadrul desfasurarii unui partaj este luata in considerare in masa partajabila contributia reiesita din diferenta dintre salariile celor 2 soti din timpul casatoriei?
In astfel de cazuri nu e matematica pura. Eu de exemplu in astfel de partaje (prin mediere ma refer) aduc in discutie si pun in balanta si contributia fizica a fiecaruia, modul de viata si de cheltuire a banilor, contributia familiei, etc . Daca de ex sotul are un salariu de 4000 de Ron si sotia de 1000 Ron dar sotul cand vine acasa sta pe canapea sau merge in bar sa joace la pacanele (500 lei pe seara) iar sotia calca si spala cand vine de la serviciu iar cu copii sta mama sotiei eu "consider" ca sotul a adus de fapt 3500 de lei iar sotia 1000 + 500 o femeie in casa +1000 lei o bona rezulta ca sotia vine teoretic in casnicie cu 2500 de lei lunar. Asadar depinde de mai multi factori. Precizez ca m-am exprimat doar ca mediator... sau cum ar fi o impartire corecta. Daca partajul se face la judecatorie probabil ca nu se iau in calcul atatea aspecte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil marinicad2002 marinicad2002 sotia este la a treia nastere. primul copil acum 16 ani...al doilea in dec 2017 si urmeaza al treilea in cateva zile. OUG 111/2010 art. 9 alin (4) : \"Pe ... (vezi toată discuția)
Sotul jucator de pacanele ameninta ca-mi ia tot din casa (la partaj) sierra sierra Buna seara. Am nevoie de niste sfaturi serioase. Nu am pe cine sa intreb si am incredere in forumul asta. Mi-e greu sa scurtez povestea dar o sa ... (vezi toată discuția)
Tva marja de profit masini second hand? Dl_Sandu Dl_Sandu Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : Cum se calculeaza tva la marja de profit dupa achizitionarea si vanzarea unui autorurism second hand ? La pretul de ... (vezi toată discuția)