avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contract prestari servicii international
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contract prestari servicii international

Buna ziua,

Numele meu este Glont Cristian si sunt administratorul unei firme care are ca domeniu de activitate principal publicitate.Detin deasemenea si un site prin care incasez astfel de venituri din advertising/publicitate.

Doresc sa deschid un magazin virtual prin care sa comercializez produsele partenerilor mei insa nu stiu exact care este cadrul legal si ce documentatie imi trebuie ca sa pot declara astfel de venituri. Ideea, poate este una inovativa in sensul in care:

1.) Partenerii mei isi vor urca produsele pe site-ul meu iar eu le voi aduce clienti.
2.) Urmaresc sa obtin un profit pe baza de adaos comercial
3.) Cel mai probabil voi convinge partenerii sa imi ofere un comision din vanzari (pe langa acel adaos)
4.) Partenerii mei sunt din China / Japonia / Germania / US / UK etc/

Acum, intrebarea mea la dumneavoastra este urmatoarea:

Ce fel de contract voi prezenta partenerilor ca sa pot justifica veniturile din adaos si comisionul din vanzari? Exista vre-un contract pentru prestari servicii de circulatie internationala?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Taxe dropshipping romania bbadrian29 bbadrian29 Buna seara, As vrea sa stiu si eu care care ar fi taxele de platit pentru o afacere de tip dropshipping cu produse din China. Mentionez ca nu vand produsele ... (vezi toată discuția)
Online business Brudici Brudici Salut. Impreuna cu un prieten as vrea sa deschid un website international de intermediere/vanzare/cumparare de bunuri virtuale. Am intrebari in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru activitati prin internet nucu$ nucu$ Buna ziua tuturor! Un contribuabil are urmatoarea dilema privind obligatia/modalitatea de declarare/plata a impozitului pe venit. Situatia de fapt:cetatenie ... (vezi toată discuția)