avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Aviz ANPC pentru bijuterii cu elemente placate cu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Aviz ANPC pentru bijuterii cu elemente placate cu argint?

Buna ziua,
Se da o IF ce are ca activitate secundara si producerea de bijuterii (imitatii), CAEN 3213.

Stiu ca pentru operatiuni cu metale si pietre pretioase trebuie un aviz anual de la ANPC (practic, costa 540 RON avizul pentru o anumita activitate si iti trebuie vreo 3 ca sa poti cumpara si vinde bijuterii confectionate din aceste materiale, in anii consecutivi platind 20% din aceste taxe)

As vrea sa stiu daca pentru confectionarea si vinderea bijuteriilor din elemtele metalice (doar) PLACATE cu argint se aplica aceeasi regula.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Sunt proaspat pfa si am nevoie sa fac comenzi de marfa din sua/europa tonicat tonicat Buna ziua, sunt proaspat PFA cu obiect de activitate principal 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet si cu ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, intentionez sa-mi deschid un SRL-D urmand ca sa realizez urmatoarele obiecte de activitate: - productia de handmade si comercializarea cu ... (vezi toată discuția)