avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta in famile
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta in famile

buna seara. Am avut neplacerea sa asist pe strada la o cearta intre doi soti care s-a terminat cu bataie crunta asupra sotiei. in acel timp am scos telefonul sa filmez toata scena si am sfarsit injurata si jicnita de catre inculpat intr-un mod foarte urat. Il cunosc pe acest individ de mult timp si asa isi bate sotia mereu. Am reusit sa discut la cateva zile cu sotia lui care mia zis ca a fost la politie si i s-a spus ca nu are timp de de prostiile lor. chiar nu exista nici o metoda de a intrerupe aceste scene la care toata lumea din localitate asista? vreau sa mai mentionez caci vecinii acestei familii sunt terorizati de certurile si bataile lor,e ceva groaznic,iar daca incearca cineva numai sa ii spuna sotului sa o lase in pace si sa nu o mai bata asa crunt iese cu scandal. Astept o parere...
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:26, 4 Noiembrie 2013
din partea vecinilor plangere scrisa la politie impotriva sotului scandalagiu - pentru tulburarea linistii publice .
din partea sotiei - plangere la politie impotriva sotului bataus pentru violenta , loviri...
e pe bune cu politia,primaria,etc, nu se rezolva nimic asa. Au fost nenumarate plangeri facute la politie,dar nimeni nu au luat-o in seama deoarece ar avea o eputatie de alcoolica.
I-a trecut prin cap ca ar putea sa divorteze de el ?
Sfatuiti-o sa mearga la IML pt certificat medico-legal,apoi sa depune plangere la politie. Plangerile se depun in scris.
Puteti s-o insotiti daca doriti sa va implicati.
Puteti suna la 112 daca mai asistati la asemenea scene.
Au depus cereri scrise? Sau s-au dus sa le depuna si au fost convinsi sa n-o faca?

Ordin de protectie e o alta varianta, macar il da afara pe nenea.
faza e ca nu sunt casatoriti civil,traiesc in concubnaj de 16 ani si au 16 ani de cand locuiesc impreuna in casa care au construit-o imreuna,o casa destul de valoroasa,iar el acum vrea sa o dea afara din casa prin ordin judecatoresc cu motivul ca e o alcoolica. faza nasoala e ca ea nu vrea sa plece din casa si sta de suportta toate aste pt cei 3 copii care ii au impreuna.

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu sau nu nico132 nico132 suntem coproprietari pe o casa si terenul aferent,eu am crescut in acea casa,acum varul meu vine intra,face scandal,injura etc....varul care nu este ... (vezi toată discuția)
Dezalcolizare moranduzza moranduzza Buna ziua! A-si dori sa stiu ce se poate face in privinta unei persoane care este dependenta de alcool si nu recunoaste, dar care a devenit foarte violent atat ... (vezi toată discuția)
Mai putem fi aparati in aceasta tara? emiemilia emiemilia Pentru ca este toamna,am propus sa mi plantez citiva puiuti de prun.Am mers la o vecina si am cerut sa scoatem din plantatia ei citiva pruni. Femeia a fost de ... (vezi toată discuția)