avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale demisia din functia de administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

demisia din functia de administrator

buna ziua ,acum un an de zile mi-am dat demisia din functia de administrator a unei societati cu cerere de demisie conform art 31/1990 si 26/1990 ,cererea era inregistrata la firma si aprobata de asociatul unic.si acum am aflat ca inca nu am fost schimbata de la registrul comertului figurez in continuare ca admionistrator ce am de facut?cum pot rezolva aceasta situatie? astept raspuns .

Alte discuții în legătură

Demisie administrator srl Catalin1313 Catalin1313 Cum poate un administrator de SRL sa renunte la functie in cazul in care nu mai doreste sa aiba aceasta functie si asociatii refuza sa-l schimbe? Va ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator bvr bvr Buna seara! Imi puteti spune, va rog, cum sa redactez demisia unui administrator care a fost numit de catre asociatul unic. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Administrator srl renuntare crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am si eu o intrebare si sper sa gasesc raspuns aici, ca de fiecare data. Care este procedura in cazul in care un administrator neasociat al ... (vezi toată discuția)