avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dobanda taxa poluare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dobanda taxa poluare

Buna ziua ! Am recuperat in instanta taxa auto si dobanda legala . Corect era sa primesc dobanda fiscala . Statul ne penalizeaza intotdeauna cu dobanda fiscala atunci cand nu platim la timp taxele si impozitele . Cred ca instanta a gresit atunci cand a acordat dobanda legala . MAI POT FACE CEVA PENTRU A RECUPERA DOBANDA FISCALA ?

Alte discuții în legătură

Dobanda la taxa auto valinegru valinegru Am obtinut in instanta o hotarare definitiva care obliga adm.finantelor sa-mi restituie taxa auto si dobanda legala . Cand am depus cererea de restituire la ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto - imorala, ilegala si abuziva kres kres Revin cu rugamintea pentru juristi sa exprime puncte de vedere cu privire la ultima forma a taxei auto, promulgata recent de Presedintele Basescu. Din ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes la dobanda 84wzz 84wzz Am un proces castigat pentru recuperarea taxei auto insa dupa noile reglementari taxa se plateste esalonat pe perioada a 5 ani. Ideea este ca pentru o perioada ... (vezi toată discuția)