De ce acte are nevoie un ONG pentru a se acredita sa poata tine cursuri de masaj, kinetoterapie,dans si sa elibereze diplome cursantilor recunoscute de Ministerul Muncii?
Nu m-am lamurit deloc as vrea sa stiu ce minister se ocupa cu acreditarea Ong-urilor si cu cine pot lua legatura pentru acreditarea unui ONG din Brasov? Am inteles ca se ocupa un anume domn Comsa dar nu stiu cum sa dau de el.
Se ocupa Autoritatea Nationala pentru Calificari (fostul CNFPA / CNCFPA), nu un minister. Si se ocupa de toti furnizorii de formare profesionala, nu doar de ONG-uri. Varificati pe site-ul autoritatii contactele reprezenantelor ei in teritoriu. Intrebarea nu este specifica problematicii ONG asa ca nu e de fapt locul ei in aceasta sectiune de forum...
Buna ziua!Pentru utilizatorul mikyangel am o intrebare - ati putea sa-mi dati amanunte despre acreditarea asta, ca as vrea sa ma acreditez si eu, adica un ONG pe care-l conduc, pentru unele cursuri. Daca v-ati lamurit, poate imi trimiteti si mie un mesaj pe adresa de mail
trecuta la profilul utilizatorului, cu amanuntele aflate. Multumesc mult.
Curs oferit de ong
Adela Popa
Buna ziua,
Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)