avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit din SUA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit din SUA

Buna ziua,

In cazul in care am un venit din SUA si daca am completat forumlarul IRS W-8BEN pentru taxe, mai trebuie sa mai fac ceva in Romania? Mai trebuie efectuata declaratia de venit? Si in caz ca da, se mai aplica vreun impozit, sau impozitarea se face automat in SUA?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum se impoziteaza veniturile realizate in sua? cgbarsan cgbarsan Buna ziua, Voi incasa venituri din SUA si anume royalties de la o editura. Am intrebat la ANAF cum va fi cu impozitul, mi-au raspuns ceva foarte formal si ... (vezi toată discuția)
Formular w-8ben luci87 luci87 Salut, sunt cetatean si rezindent roman, am primit un contract individual cu o companie din SUA si trebuie sa completez formularul w-8ben. La Part II trebuie ... (vezi toată discuția)
Formular w-8ben xpbogdan xpbogdan Buna ziua. Sunt rezident si cetatean roman. Am un PFA pe norma de venit. Obtin profit din vanzarea unor produse digitale, avand un cont la o website din SUA. ... (vezi toată discuția)