avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Formular W-8BEN
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Formular W-8BEN

Salut, sunt cetatean si rezindent roman, am primit un contract individual cu o companie din SUA si trebuie sa completez formularul w-8ben. La Part II trebuie sa complez ceva sau il las gol si prin faptul ca imi voi efectua activitatea in afara SUA nu mi se vor retine taxe acolo. Din ce am gasit pe siteul IRS singura intelege intre SUA si Romania pe tema asta de din `73.
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2018
luci87, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit din sua octavian_modrea octavian_modrea Buna ziua, In cazul in care am un venit din SUA si daca am completat forumlarul IRS W-8BEN pentru taxe, mai trebuie sa mai fac ceva in Romania? Mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum se impoziteaza veniturile realizate in sua? cgbarsan cgbarsan Buna ziua, Voi incasa venituri din SUA si anume royalties de la o editura. Am intrebat la ANAF cum va fi cu impozitul, mi-au raspuns ceva foarte formal si ... (vezi toată discuția)
Completare formular w-8ben-e pentru irs (fiscul american) munteanuramiro78 munteanuramiro78 Trebuie sa completez un formular W-8BEN-E pentru IRS (fiscul american) eu fiind un PFA din Romania (Persoana Fizica Autorizata). Cunoaste cineva termenii din ... (vezi toată discuția)