Trebuie sa completez un formular W-8BEN-E pentru IRS (fiscul american) eu fiind un PFA din Romania (Persoana Fizica Autorizata). Cunoaste cineva termenii din acel formular bine si ma poate ajuta sa-l completez ?
Ma confrunt si eu cu aceeasi problema. Sunt PFA si partenerul din State imi cere sa completez formularul W-8BEN-E. In primul rand, ca si PFA trebuie sa completez acest formular sau cel pentru persoane fizice W-8BEN?
Legat de w-8ben
neonay
Buna ziua, sunt persoana fizica nu am PFA si obtin niste comisioane de pe urma unor ilustratii grafice postate pe site-ul american Amazon.
Pentru a nu-mi ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.