avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită O intrebare
Discuție deschisă în Executare silită

O intrebare

Buna seara. am un vecin a fost somat ptr neplata unor impozite despre care el nu stia ca le are de platit...si cica a fost citat prin publicitate pe pagina de internet a ANaf sau ceva de genul....ceea ce este o prostie...adica el pensionar si sa fie citat pe pagina de internet? de unde are el internet...o prostie..sau hotie cum vreti...si a avut proces in prima instanta a castigat...si Anaf a atacat sentinta data de judecatorie..si instanta respingand cererea ca tardiva....deci respingand recursul...si apoi ii vine o instintare de poprire la banca...ca a fost iertat pentru executarea silita DAR NU si pentru plata obligatiilor...deci avea vreo sansa daca ataca hotararea asta? banuiesc ca nu...astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 19:08, 5 Noiembrie 2013
Informatiile pe care le dati sunt mult prea vagi pentru a obtine un raspuns corect.
Probabil ca vecinul dvs. a castigat doar pe contestatie la executare dar nu si in privinta debitului (daca va fi cntestat vreodata debitul). CIne i-a facut contestatia ar trebui sa ii spuna ce are de facut mai departe .....daca mai e ceva de facut.
asa este domnul/dna avocat/a a castigat o contestatie la executare...deci mai poate fi scutit de poprire? nu cred..
Cum spuneam ... depinde de continutul contestatiei si solutia instantei in raport de capetele de cerere ale contestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitatea contestatiei la executare baloghjoe baloghjoe Buna ziua. Intrebarea mea este in calitate de intimat (creditor) daca pot sa invoc tardivitatea contestatiei la executare privind o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Plata facuta din cont bancar fara acceptul meu si fara decizie de executare silita bogdannuca bogdannuca banca a platit catre o primarie din contul meu curent in care pusesem bani pentru plata ratei de credit. Foarte probabil ca a fost o amenda veche, dar nu am ... (vezi toată discuția)
Recurs prin incheiere wap54 wap54 Explicati-mi ce inseamna recurs prin inchiere, dupa fondul castigat, a urmat recurs, facut nu de noi ci de partea pe caream reclamat-o, recursul a fost ... (vezi toată discuția)