gu44779 a scris:
Buna ziua tuturor,problema mea sta in felul urmator.De 2 luni de zile mi-am facut o noua prietena,totul este ok intre noi,doar ca fostul ei prieten ,ne ameninta,in special pe mine,prin mesaje sms ,prin apeluri.Ce este de facut in cazul asta,avand in vedere ca eu am inregistrat vreo 2-3 conversatii si smsurile ,mesaje pe facebook?
Ati primit mai multe sfaturi, dar sunt prea complicate. Iata cum trebuie sa rationati:
1. Sunteti "cetatean european si aveti drepturi".:) Nu e o gluma. Unul din drepturi este dreptul la viata.
2. Politia este un organ al puterii de stat, platit din banii dvs., cu obligatia de a va apara. Asadar, mergeti la circa dvs. locala de politie si depuneti o plangere scrisa in care scrieti ce ne-ati spus noua. Politistul o sa incerce prin toate motivele sa va faca sa renuntati; o sarcina mai putin pentru el!
3. Daca nu va "intelegeti" deloc cu agentul de politie, scrieti o plangere si trimiteti-o prin posta, cu confirmare de primire. De acum pisica moarta este in ograda lor.
4. Dupa o perioada rezonabila, de 30 de zile sa zicem, daca nu aveti niciun ecou de la ei, faceti un memoriu direct catre Stroe - nu va incurcati cu "sefutii", "sefuletii", etc. -. Ministrul va pune pe memoriu o rezolutie care va veni in jos, cu amplificare de suturi, pana la seful sectiei de politie - sefilor nu le place deloc cand iau suturi dupa urma subalternilor -. De la o problema de a mea, cu neanularea unei amenzi de circulatie, agentul respectiv a fost trimis in judecata pentru infractiunea de abuz/neglijenta in serviciu.
5. Pastrati pe mobil SMS-urile in cauza.
Nu aveti "vana" de a face toate astea? Angajati-va un avocat, si el va va face totul.
Ce veti obtine cu plangerea? Politia il va contacta pe individ, ii va pune in vedere sa se linisteasca iar dvs., din acel moment, sunteti cu el "in dusmanie", cu toate consecintele pentru el.
Nu neglijati problema, nimenea nu stie ce este in mintea unui psihopat. Fiindca a nu respecta dreptul unei fete de a nu-ti mai vedea mutra, inseamna deja deranjament serios la "cutiuta".