avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Marfa neconforma import Anglia
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Marfa neconforma import Anglia

Firma noastra importa marfa defecta(electronice) din Anglia pe care o reconditionam. Recent am achizitionat un lot de marfa in care toate aparatele sunt sparte. Am discutat cu cei de la care am cumparat sa returnam marfa dar ei nu vor sa accepte. Exista o institutie careia sa ma pot adresa ? Este legal oare sa vinzi marfa sparta(display-uri lcd,plasma) ?

Alte discuții în legătură

Telefon in garantie trimis la reparat Dante67 Dante67 Am un telefon cumparat acum 4 luni si luna trecuta n-a mai vrut sa lucreze blitzul dupa ce facusem cateva pose . L-am dus la firma de unde l-am cumparat ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon mobil MihaiS123 MihaiS123 Buna ziua, Am un telefon mobil destul de scump la care s-a defectat displayul in primul an din cei 2 ani de garantie. L-am trimis la service si e acolo de 4 ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon mobil MihaiS123 MihaiS123 Buna ziua, Am un telefon mobil destul de scump la care s-a defectat displayul in primul an din cei 2 ani de garantie. L-am trimis la service si e acolo de ... (vezi toată discuția)