avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Telefon in garantie trimis la reparat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Telefon in garantie trimis la reparat

Am un telefon cumparat acum 4 luni si luna trecuta n-a mai vrut sa lucreze blitzul dupa ce facusem cateva pose . L-am dus la firma de unde l-am cumparat si mi-au spus sa-l las la ei sa-l trimita la reparat . S-a intocmit o " FISA de reparatii " in care s-a trecut defectul constatat. Dupa 2 saptamani sunt contactat si stunt instiintat ca trebuie sa suport reparatia deoarece are display-l spart . Am contestat verbal , la telefon , aceasta defectiune fiindca telefonul era in buna stare si mi-au spus ca ei au facut poze la intrarea in service . Cei de la magazinul unde am predat telefonul mi-au reconfirmat telefonic ca aparatul era in buna stare . Dupa un schimb intens de telefoane intre cele doua firme mi-au dat replica finala - telefonul se va returna nereparat iar spartura display-ului nu a fost vizibila deoarece ea a fost la interior caci nu e sparta protectia / geamul exterior - nu stiu cum se numeste . Interesant e ca atat firma de reparatii cat si magazinul in cauza mi-au dat acelasi raspuns de parca ar fi citit de pe aceasi hartie amandoi . Deci in final si magazinul s-a dat dupa firma due reparatii . NU vreau nimic altceva decat telefonul meu reparat - simt ca sunt mintit ptr ca nu ma pricep la tehnologie . Nu se poate asa ceva ... Cui ma pot adresa ? LA ce numar de telefon pot suna ?
Cel mai recent răspuns: Dante67 , utilizator 22:20, 4 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu cei de la emag cu un telefon mobil Andrei1999 Andrei1999 Buna seara.Ma numesc Stan Andrei Catalin.Am cumparat de pe eMAG un telefon mobil Samsung galaxy S4.Mi s-a defectat asa ca l-am trimis in service Depanero.Mi-au ... (vezi toată discuția)
Service televizor NNorbert NNorbert Buna ziua, Am achizitionat online un televizor, care s- a defectat. Fiind sub garantie, am contactat service-ul in cauza. Am mentionat defectul aparatului si ... (vezi toată discuția)
Garantie telefon mobil MihaiS123 MihaiS123 Buna ziua, Am un telefon mobil destul de scump la care s-a defectat displayul in primul an din cei 2 ani de garantie. L-am trimis la service si e acolo de 4 ... (vezi toată discuția)