avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare srl

am infiintat un srl in luna nov.cand si ce declaratii trebuie sa depun? srl-ul nu are salariati.
multumesc,
Cel mai recent răspuns: tommy22 , utilizator 19:54, 12 Noiembrie 2013
Pentru inceput depuneti declaratia 010, iar daca este cazul, declaratia pentru sediile secundare.
In plus va urma declaratia 100 in ianuarie. Si intre timp daca v-ati inregistrat si ca platitor de TVA lunar, va trebui in decembrie decl.300 + 394 + 390 daca este cazul.
multumesc pt raspuns.nu sunt platitor de tva.am vazut ca in declaratia 010 nu se regaseste si impozitul de dividende.pentru banii incasati si folositi in scop personal va trebui sa declar incasare de dividende si sa platesc impozitul aferent?

pentru transmiterea declaratiei 100 este necesara semnatura electronica,sau pot depunde declaratia pe suport hartie la adm fin?

multumesc mult,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Firma noua - la finante CHANEL CHANEL Ce documente trebuie depuse la finante pentru firma nou infiintata (19.06.2012)? Dar declaratii? Exista un termen limita? (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)