Buna ziua . Am facut o sesizare la primarie in legatura cu niste nereguli savarsite de un vecin de-al meu de gradina, si maine sunt 30 de zile de cand am primit nr. de inregistrare. Am sunat astazi la primarie , iar secretara mi-a spus ca sesizarea mea a fost prezentata primarului a doua zi cand am depus-o dar acesta nu a luat nici o masura nici in ziua de azi .Intreband-o pe dansa ce face ca au trecut 30 de zile conf. O.G.27/2002 , mi-a raspuns ca l-a intrebat pe primar dar parerea ei este ca nu vrea sa faca nimic. Ce pot eu sa mai fac unde sa ma adresez impotriva primarului care nu mi-a dat nici o rezolutie la sesizare.?
plangere pe legea 554/ 2004 actualizata - contencios administrativ .
Art. 1. - (1) Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluţionarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanţei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoaşterea dreptului pretins sau a interesului legitim şi repararea pagubei ce i-a fost cauzată. Interesul legitim poate fi atât privat, cât şi public.
Actiune
Roman85
Institutia Bisericii ortodoxe Romane nu a dat curs in termdenul legal de 30 de zile la sesizarea mea o pot actiona in justitie pot cere ... (vezi toată discuția)