avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate aplica retroactiv scutirea de la plata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate aplica retroactiv scutirea de la plata impozitului pentru urmasii veteranilor de razboi ?

Buna ziua,
In situatia in care cineva, in calitate de urmas de veteran de razboi, in momentul in care doreste sa deschida o succesiune, constata ca are de platit impozite, de care parintii lui in calitate de veterani de razboi erau scutiti de aceste impozite, dar datorita faptului ca nu au completat acele declaratii anuale prin care sa ceara scutirea si nici nu au platit impozitele, se trezeste ca are de platit sume exorbitante pentru a deschide succesiunea mai poate face ceva pentru a cere retroactiv scutirea de la acele impozite ?

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit pe locuinta neri neri Buna ziua, Mama mea, este urmasa de veteran de razboi in afara serviciului ordonat (IOVR),doresc sa stiu daca are dreptul la scutire de impozit pe ... (vezi toată discuția)
Scutire la plata impozitului pe teren - veteran de razboi cameliachivereanu cameliachivereanu Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, urmasii veteranilor de razboi, (sotiile), daca platesc impozit pe terenul arabil extravilan sau sunt scutiti de la plata; ... (vezi toată discuția)
Texe urmasi veteran de razboi Respect968 Respect968 Buna seara! vreau sa stiu si eu daca sunt scutit de impozitele de la primarie (casa, pamant) ca nepot al unui veteran de razboi care nu mai e in viata...bunica ... (vezi toată discuția)