avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnare contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnare contract de comodat

sunt mostenitoarea unui apartament, impreuna cu cei 3 copii minori, conform unui certificat de mostenitor in urma decesului sotului meu. pot semna un contract de comodat intre copii si mine (sa semnez tot eu in locul copiilor) pentru stabilirea unui sediu profesional II (intreprindere individuala in curs de infiintare a subsemnatei)? Ce prevede noul cod civil, e necesara dispozitie de la primar - autoritatea tutelara, prin care sa mi se dea voie sa semnez contract de comodat pe apartamentul nostru, sau pur si simplu am acest drept printr-o prevedere legala privind minorii aflati in ingrijirea mea? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Taraba piata - acte necesare ioniboni ioniboni Buna seara, M-ar interesa , daca cineva stie ce acte mi-ar trebui pentru a putea deschide o taraba in piata. Nu am firma, nci certificat de producator, ... (vezi toată discuția)
Mostenire, transfer proprietate bunic - nepot minor aleluia2015 aleluia2015 Buna ziua, in calitate de bunic pot trece casa pe numele nepoatei care are 5 ani.? Multumesc (vezi toată discuția)
Drepturile minorului Adriana-Corina Adriana-Corina buna am 17 ani si 6 luni....mama mea a decedat in urma cu 11 ani...iar tatal meu in 10.10.2009 dupa moartea mamei mele mi s-a numit un curator..deoarece am ... (vezi toată discuția)