avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Vanzare bere in ITALIA
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Vanzare bere in ITALIA

Buna ziua. Va rog frumos daca ma puteti ajuta in urmatoarea situatie: O firma romaneasca, inregistrata in scop de TVA si in Reg. Op. Intracomunitari, cu obiect de activitate comert cu ridicata, doreste sa vanda in Italia, la firme italiene, printre altele, BERE romaneasca, pe care o cumpara din Romania de la fabrica de bere sau de la un distribuitor.Va rog frumos , daca detineti informatiile necesare, ce conditii trebuie sa indeplineasca, din punct de vedere declarative si al relatiei cu fiscul romanesc aceasta firma. Stiu ca trebuie sa tina jurnale de vanzari si cumparari pentru TVA, ca trebuie sa depuna declaratii 100.300.394.390, dar nu stiu daca mai trebuie sa faca si altceva, tinand cont de faptul ca Berea este produs accizabil

Alte discuții în legătură

Jurnal de vanzari pentru pfa la norma alexmac alexmac Buna ziua, In cazul unui PFA la norma, neplatitor de TVA, care presteaza servicii informatice catre o firma din UE si care nu emite facturi (firma nu are ... (vezi toată discuția)
Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)
Operatiune triunghiulara cu produse accizabile cristi4791 cristi4791 Buna! Poate cineva sa-mi raspunda la urmatorul caz: O firma \"RO\" din Romania achizitioneaza un produs petrolier accizabil (polietilena-materia prima ... (vezi toată discuția)