avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Managerul de securitate este obligatoriu si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Managerul de securitate este obligatoriu si Administratorul firmei de paza ?

Un Manager de securitate (angajat al unei societati de paza, fara sa fie actionar in societate), "folosit" pentru a fi relicentiata societatea, conform HG 301/2012, trebuie sa fie obligatoriu si administrator al acelei firme ? sau administratorul actual al societatii care se doreste a fi relicentiata, poate ramane in continuare acelasi (eventual sa fie administrator unul dintre alti asociati) ?
Din cate stiu, Managerul de securitate se subordoneaza Managerului General al societatii comerciale si are atributii stricte.........nu de conducere sau administrare a unei societati comerciale.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Intrebare manager / administrator firma power6233 power6233 Managerul de securitate al unei noi firme de paza si protectie, care va fi licentiata conform HG 301/2012, trebuie sa fie obligatoriu si administrator al ... (vezi toată discuția)
Reinnoirea licentei de fuctionare la societati de paza valy1002 valy1002 In 2011 am infiintat o societate de paza pe HG 1010 , acuma am avizat dir. general pe HG 301are studii de manager de securitate . Acuma politia ma obliga sal ... (vezi toată discuția)
Director firma paza cu cazier penal johny1989 johny1989 Buna ziua.Se poate sa profesez in functia de director firma de paza daca am dosar penal?Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)