avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reinnoirea licentei de fuctionare la societati de paza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reinnoirea licentei de fuctionare la societati de paza

In 2011 am infiintat o societate de paza pe HG 1010 , acuma am avizat dir. general pe HG 301are studii de manager de securitate .
Acuma politia ma obliga sal trec pe fuctia de administrator tot pe aceiasi persoana care are fuctia de dir. gen.si este avizat in HG 301 la art.24 precizeaza unul din conducatori societati . va multumesc

Alte discuții în legătură

Managerul de securitate este obligatoriu si administratorul firmei de paza ? power6233 power6233 Un Manager de securitate (angajat al unei societati de paza, fara sa fie actionar in societate), \\"folosit\\" pentru a fi relicentiata societatea, conform HG ... (vezi toată discuția)
Hg 301/2012 cdinu cdinu Va rog sa-mi dati o opinie avizata despre HG 301/2012, versus HG 1010/ 2004. (vezi toată discuția)
Infiintare soc.paza si protectie fara avizul politiei ContSters109653 ContSters109653 POT INFIINTA O SOC. DE PAZA SI PROTECTIE IN MOD OBISNUIT , SAU TREBUIE CA ASOCIATUL/ ADMINISTRATORUL SA OBTINA MAI INTAI AVIZUL POLITIEI ? (vezi toată discuția)