avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere autoturism

Buna ziua. As dori sa stiu daca pot scoate din evidentele fiscale un autoturism fabricat in 1986 pe baza unei declaratii pe proprie raspundere data in fata notarului. Autoturismul respectiv a fost vandut si nu se stie cine este actualul proprietar. Nu exista acte de provenienta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kostin , utilizator 09:43, 4 Septembrie 2014
Sa inteleg ca daca nu mai cunosc numele cumparatorului, nu se mai poate face nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuie sa scoat masina de la impozit sau sa o radiez dani3ls dani3ls salut acum ceva timp am cumparat o masina am facut contract de vanzare cumparare cu proprietaru eu am fost si am declarato la impozit dar nu am trecuto pe ... (vezi toată discuția)
Contract comodat auto + certificat fiscal ? trafyctz trafyctz Buna ziua, intentionez sa vand o masina inmatriculata inainte de 2006, deci, cu taxa de timbru neplatita iar pentru a evita platirea taxei cel care o cumpara ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta iar dupa doi ani fiscul imi cere sa platesc impozitul silviu87 silviu87 buna seara. acum doi ani si jumatate am vandut un autoturism, care era inregistrat doar la fisc pe numele meu, nu si la politie, unui alt cetatean dintr-un ... (vezi toată discuția)