avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1779 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de superficie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de superficie


va rog sa- mi spuneti daca am inregistrat corect un contract de superficie in cazul in care superficia s-a constituit cu titlu oneros, contra unei sume in euro pe o perioada de 10ani: 208 = 404 si concomitent 6811 = 208 . Trebuia folosit cont 167 in loc de 404? ( 404 este de fapt administratorul societatii care pune la dispozitia societatii un teren pe care aceasta isi face sediu social). multumesc

Alte discuții în legătură

Monografie contabila superficie LauraFlorian LauraFlorian va rog sa- mi spuneti daca am inregistrat corect un contract de superficie in cazul in care superficia s-a constituit cu titlu oneros, contra unei sume in ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila contract de superficie mitrofan1 mitrofan1 Buna ziua, o societate incheie un contract de superficie cu proprietarul (persoana fizica) unui teren in vederea constituirii unui drept de superficie asupra ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar Kristinnaa Kristinnaa Care sunt inregistrarile contabile care se fac la inchiderea unui contract de leasing financiar pentru o masina? Multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)