Va cer parerea privitor la o speta, va rog: in urma cu o luna (10.oct.2013) mi-a fost ridicata masina din sectorul 4 si mi-a fost intocmit un pv de contraventie pe care am refuzat sa il semnez.
Dupa aproape o luna (07.11.2013) am primit la cutia postala copia pv fara niciun fel de confirmare de primire sau solicitare a vreunei semnaturi.
1. se considera primita amenda?
2. se poate contesta validitatea acestui pv avand in vedere faptul ca Ordonanta Guvernului nr. 2/2001 prevede trimiterea ca scrisoare recomandata?
1-Ati primit ex 2 al PV sau copie xerox?
Este uzuala procedura de comunicare
2-Daca apreciati util si necesar,puteti analiza oportunitatea contestarii PV,sub aspectul respectarii disp art 16,17 din OUG nr 2/2001
Multumesc de raspuns:
1. am primit exemplarul roz, insa in cutia postala, nu inmanat cu vreo confirmare de primire.
2. da, as dori sa fac acest lucru, insa apropo de mesajul dvs, nu stiu ce anume e uzual, sa vina in cutia postala fara confirmare de primire sau vreun plic? de unde stiu momentul pana la care o pot contesta?
Din ce moment pot contesta pv-ul?
Multumesc anticipat.
Adrian
Taxa pod fetesti
danielau
Am trecut in luna august 2015 pe podul de la Fetesti si am achtat prin sms.
Din neatentie am gresit numarul de la masina gen B 11 ROS in loc de B 22 ROS ... (vezi toată discuția)