avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii comercializare pop-corn in spatiul public
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii comercializare pop-corn in spatiul public

buna ziua,

sunt nou pe forum si sper sa fi postat corect...

rog colegii experimentati sa ma indrume cu informatii privind autorizatiile necesare si pasii de obtinere a lor, pentru actvitatea de producere si comercializare a floricelelor de porumb in spatiul public.

Pasii pentru infiintarea unui ii / pfa ii cunosc deja, insa parcursul autorizarii pentru a vinde pop-corn nu...

Intentionez sa cumpar un mic aparat de producere pop-corn (capacitate: 8 oz / 1600 W) si nu am gasit pe nicaieri pasii exacti pentru a ma autoriza sa comercializez produsul.

va multumesc!

Alte discuții în legătură

Autorizatie vanzare dulceata Valeriano Valeriano Buna seara. In toamna aceasta am plantat trandafiri de dulceata pe 20 ari. Ma intereseaza de ce autorizatii voi avea nevoie la anul pentru a produce si vinde ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma producere sapun natural Valeriano Valeriano Buna ziua. Intentionez sa-mi deschid o mica afacere si anume, produceea si comercializarea sapunului natural. Pentru aceasta as dori sa stiu care este ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde țuica legal produsa în gospodarie? eduardoo eduardoo Ce lege reglementează modul de deținere a unui cazan de țuică în gospodarie și modul de comercializare a unei părți din țuica produsa în gospodăria ... (vezi toată discuția)