avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu munca

Buna ziua
Am cateva nelamuriri cu privire la:Data ultimei modificari ce inseamna?
Si stadiul procesual:Fond
Multumesc.
Nr. unic (nr. format vechi) : 24195/3/2013
Data inregistrarii 08.07.2013
Data ultimei modificari: 25.09.2013
Sectie: Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale
Materie: Litigii de muncă
Obiect: contestaţie decizie de concediere
Stadiu procesual: Fond

Cel mai recent răspuns: Eugenjon , utilizator 15:12, 9 Noiembrie 2013
Buna seara.
Puteti cauta pe site-ul tribunalului din judetul la care s-a depus cererea de chemare in judecata, la sectiunea dosare, dupa nr. dosarului si veti afla orice modificare survenita.
Buna ziua
Idea este ca nu cunosc termenii avocaturii spre exemplu (fond)
Si ce nu inteleg data ultimei modificari ce sa intamplat la acea data 25.09.2013
Multumesc
La data respectiva este posibil sa se fi actualizat datele din acel dosar.

Judecata in fond - examinarea fondului cauzei, finalizata prin pronuntarea hotararii prin care organul de jurisdictie se dezinvesteste, partile avand dreptul de a exercita caile de atac ordinare sau extraordinare, impotriva solutiei date. Judecata in fond se efectueaza de prima instanta sau de catre instanta competenta sa rezolve cauza dupa casare.
[ link extern ]
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete masa- sanatate ContSters378881 ContSters378881 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns... Sindicatul Sanitas din Spitalul de Urgenta Alexandria a dat in judecata Spitalul pt tichetele de masa. Din ... (vezi toată discuția)
Nr. unic (nr. format vechi) : 28504/301/2021 data inregistrarii ... nicu144 nicu144 Nr. unic (nr. format vechi) : 28504/301/2021 Data inregistrarii 17.12.2021 Data ultimei modificari: 06.12.2024 Sectie: Judecatoria sect ... (vezi toată discuția)
Imi puteti spune ce inseamna asta va rog ! nr. unic (nr. format ... 1234fsj6i 1234fsj6i Imi puteti spune ce inseamna asta va rog ! Nr. unic (nr. format vechi) : 9229/221/2024 Data inregistrarii 25.10.2024 Data ultimei ... (vezi toată discuția)