avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident

In timp ce se deplasa catre serviciu o ruda a cazut in autobuz deoarece soferul un incompetent pot zice a pus frana brusca aceasta rostogolindu-se in tot autobuzul ,a simtit cva dureri dar crezut cas doar intinderi musculare ca dupa o saptamana deoarece durerea sa acceptaut a ajuns de sa dus in UPU si i s-a facut radiografie in umra careia sa descoperit ca avea fractura de coaste si i s-a dat concediu medical pe o luna de zile .
Poate fi reclamat acest sofer inceompetent undeva ,precizez ca aceasta nu este prima lui victima in trecut alte persoane patind la fel din cauza franarilor lui bruste nainte de oprire in statie?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 16:03, 11 Noiembrie 2013
scoateți un Certificat de la Medicina Legală a județului/municipiului București pt cei ce locuiesc în capitală, ceva probe : martori și consultați un BUN avocat.Puteți acționa și pe cont propriu darrr
scoateti certificat medicolegal si faceti plangere la politie
Va multumesc pentru raspuns cam la asta i-am zis si eu dar deh stiti cum e romania si justitia adica termene si termene si cel mai probabl acel sofer va invoca ca acele leziuni u fost provocate de alt accident avand in vedere ca nu sa dus direct la spital.
Ce i-am zis eu ca dca mai pateste un asa lucru (domne ferestesa sa intample asa ) sa nu se mai ridice si sa plece ,sa cheme direct politia si ambulanta sa se duca la spital sa faca analize apoi sa isi scoata certificat medico-legal iar cu acel certifict sa depuna plangere contra asemenea persoane cerandu-le desigur si daune morale si materiale.Eu sa i-am zis nu stiu cat de corect am zis .Acum nu prea are ce face decat sa fluiere a pguba respectiv -25% din salariu care oricum nu e prea mare din cauza acelui incompetent.
Cand a ajuns la urgente persoana respectiva trebuia sa declare ca fractura a fost provocata in timpul ce se afla iin autobuz, astfel medicii erau obligati sa anunte politia, politia urma sa inceapa cercetari in vederea clarificarii situatiei.
De rasul curcilor este faptul ca acolo se afla un politist cred ca sfatuitor de la politia rutiera i-a zis aluia ce a patit si a primit un sfat tipic "de ce na stat jos pana a oprit autobuzul " de parca ea avea de unde sa stie ca acel geniu de sofer care probabl si-a luat carnetul cu spaga va face asa idiotenie in plus trecuse deja o saptamana de la intamplare deci va dati seama ca respectivul putea sa declare orice zicand ca acele leziuni au fost provocate in alta parte.

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni - rca-ul poate plati daunele? LAURENTZYU LAURENTZYU revin cu noi intrebari, legate de un nefericit eveniment. un individ a lovit-o pe logodnica mea pe trecerea de pietoni. a lovit-o destul de rau. in urma ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - kta87 kta87 Buna ziua , ma intereseaza ce contraventie sau amenda primeste persoana care a facut un accident rutier fara sa loveasca alte persoane masini. ex. urcand o ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier sludovic sludovic Buna ziua, sunt victima unui accident care s-a petrecut in urma cu 7 zile, o dna. m-a lovit cu masina pe trecerea de pietoni, si a parasit locul faptei. Pana ... (vezi toată discuția)