avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare marca la Osim
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare marca la Osim

Buna seara,

Doresc sa inregistrez un nume la osim, o marca. Observ ca marca aceasta nu este inregistrata la osim, insa este o firma in acte cu acelasi nume.

Doresc sa inregistrez marca deoarece detin si domeniul exact nume.ro, firma care exista e din domeniul transporturilor, insa eu doresc sa o inregistrez pentru activitatea de vanzari auto, parc auto.

Imi poate oferi cineva consultanta? si daca acest lucru e legal? si nu vor fi probleme.

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2013
reallast, utilizator

Alte discuții în legătură

Nume de domeniu - marcã Înregistratã la osim BogdanSM BogdanSM Buna ziua, [b]Doresc sa va expun urmatoarea problema:[/b] Am inregistrat recent un nume de domeniu pe TLD-ul .NET. Domeniul nu contine un brand anume, ci ... (vezi toată discuția)
Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic ... Marian991 Marian991 Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic o sa le denumesc \"bursa transport\" am inregistrat aplicatia la orda (oficiul roman pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare osim mg191 mg191 Buna ziua, Am deschis acum cateva luni un website(firma totodata) care tine la curent vizitatorii cu diversele evenimente care au fost si vor avea loc in ... (vezi toată discuția)