avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Verificare numere de inmatriculare Bulgaria, expirate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Verificare numere de inmatriculare Bulgaria, expirate sau false

buna ziua.cum pot verifica un numar de inmatriculare de bulgaria daca la data de xxxxxxxxx este expirat sau fals?multumesc si astept cu mare interes raspunsul dumneavoastra!

Alte discuții în legătură

Numar de inmatriculare expirat ContSters162843 ContSters162843 am o problema sunt sofer profesionist si am tractat o semiremorca cu numarul de inmatriculare expirat mentionez ca semiremorca este in leasing la ce pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Solutii de urgentare a anchetei LaurentiuBG LaurentiuBG In octombrie 2013 am fost oprit de politie si ca urmare a verificarilor s-a constatat ca asigurarea masinii pe care o conduceam cu nr de Bulgaria nu era ... (vezi toată discuția)
Itp si asigurarea auto mariansereanu mariansereanu Salut,am cumparat o masina acum o luna si am circulat cu ea fara ca eu sa stiu ca actele erau false (ITP si asigurare) azi cand am vrut sa ies din tara la vama ... (vezi toată discuția)