avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un proces...2 procurori, dezbateri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un proces...2 procurori, dezbateri

intr un proces penal procurorul nu a cerut concret ca modalitate de pedeapsa regimul de detentie,a zis ca lasa la aprecierea instantei.....am ramas in pronuntare dar dosarul a fost repus pe rol...am picat un alt procuror care a cerut sa fie cu executare....acum judecatorul cum procedeaza? citeste si pe asta soi pe asta si decide....??
mentin ca dupa repunere incadrarea juridica nu a devenit mai mai mare,chiar mai mica..

Alte discuții în legătură

Nici procurorii nu stiu ce vor oltul oltul intr un proces penal procurorul nu a cerut concret ca modalitate de pedeapsa regimul de detentie,a zis ca lasa la aprecierea instantei sa fie cu executate sau ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol a dosarului alin1979 alin1979 buna ziua! am facut cerere de contopire pedepse si reunosterea unei sentiinte straine...la curtea de apel am ramas in pronuntare si la data propriuzisa ... (vezi toată discuția)
Pot formula cerere reconventionala sau intampinare dupa repunerea cauzei pe rol? cata78 cata78 buna ziua sunt parte intr-un proces de marirea pensiei de intretinere la termenul fixat m-am prezentat la judectorie , judecatoarea m-a anuntat ... (vezi toată discuția)