avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea cu salariul minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea cu salariul minim

Buna ziua.Am un verisor care lucreaza la o scoala,muncitor si nu are nici salariul minim pe economie.Cum se poate ca secretarul de la scoala sa spuna ca la un loc cu sporul de vechime trece de 800 lei,el are vechime in jur de 30 de ani ,consider ca intai salariul de 800 lei apoi se adauga sporul de vechime
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:05, 11 Noiembrie 2013
corect.. la salariul minim pe economie se adauga spor..de vechime.asa este si la bugetarii..
Sporul de vechime se adauga la salariul de incadrare.
care este cadrul legislativ care consfinteste acest lucru?multumesc
Legea nr.284/2010, lege cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice
Secretarul a incercat sa introduca suma de 800 lei ca salariu,apoi sporul de vechime si spune ca nu primeste programul trimis de inspectoratul scolar judetean,care la randul sau de la ministerul educatiei,ceva pare in neregula nu? Cum e de procedat?
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2013
remuss, utilizator

Alte discuții în legătură

Salarizare elisabeta andronic elisabeta andronic o persoana care este angajata la data de 04.05.2011 pentru prima data in invatamantul special pe un post didactic auxiliar, poate beneficia de sporul de ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda sporul de vechime in invatamant? Radu_Cri Radu_Cri Buna ziua. Va rog sa ma clarificati in urmatoarea problema. Lucrez neintrerupt in invatamant incepand cu 1 septembrie 2007 pana in prezent. Am luat ... (vezi toată discuția)
Sporul de stabilitate andrey2501 andrey2501 Cum se acorda sporul de stabilitate in invatamant- personalului didactic auxiliar? (vezi toată discuția)