avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediu

buna seara. va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea situatie:
ingrijitoarea de la blocul nostru are c.i.m. si a avut concediu legal de odihna in luna iulie(ex.) dar, pt.ca a lucrat in continuare i s-a platit si salariul pe luna iulie. este corect asa ceva?dupa cate cunosc eu ar fi trebuit sa-si ia zile libere pt. zilele lucrate in timpul concediului in termen de 12 luni si sa nu primeasca pt. aceeasi luna si banii pe concediu si salariul lunar. as dori sa pot printa raspunsul d-stra pt. a-l arata si presedintelui de asociatie.va multumesc.

Alte discuții în legătură

Demisie ,concediu de odihna bazna bazna Buna ziua.Am lucrat intr-un magazin alimentar. Din diferite motive la data de 24 06 2016 mi-am dat demisia si am stat in preaviz pana in data de 1 07 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pt angajatii care lucreaza in program de 12 h pe zi mardil mardil Buna ziua. As dori si o lamurire referitoarre la acordarea si plata concediului de odihna pentru cei care lucreaza 12h pe zi. Programul meu de lucru este de ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna cristinasova cristinasova Buna ziua! Concediul de odihna se calculeaza in functie de salarul brut sau net? ex. daca am salar minim pe economie si trebuie sa iau banii pe concediu din ... (vezi toată discuția)