Buna ziua,
azi am fost sa consult un avocat in legatura cu ce este de facut cu un teren si o casa neiesite din indiviziune. Doamna avocat mi-a cerut o suma de bani destul de maricica pe aceasta consultatie de 20 minute si as dori sa stiu daca a procedat corect sau prima etapa intr-o chestiune de genul asta este informarea iar dupa aceea are dreptul sa-mi ceara o suma de bani?
Avocatura este o profesie liberala in care onorariile se stabilesc de catre fiecare avocat in parte tinand cont de notorietate, experienta,posiilitatile financiare ale clientului,complexitatea cauzei,neexistand onorariu minim sau maxim.
Informarea despre cum decurg relatiile client-avocat, gratuit.
Informarea despre chestiunea juridica pe care o aveti dv., contra cost. Cat? Cat v-ati inteles.
Onorariu avocat
burgcrist
Buna ziua,
Imi puteti spune va rog frumos cit este un onorariu acceptabil (mediu ca si tarif) pentru aparare intr-un proces penal? Am inteles ca se negociaza ... (vezi toată discuția)
Onorarii avocatiale
anonim
Buna ziua! Care sunt limitele minime-maxime ale onorariilor solicitate de avocat pentru o consultanta pe dreptul familiei? Nu este ceva legat de un dosar ... (vezi toată discuția)
Tarif avocat
ursu1980
Cam cat ma costa(in medie) o programare la un avocat pentru ai explica problema mea apartinand codului civil(probleme succesorale) si ami spune daca este ... (vezi toată discuția)