avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat pentru vicii ascunse
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat pentru vicii ascunse

Buna ziua,

Caut un avocat pentru vicii ascunse din cauza faptului ca am achizitionat un imobil prin Prima Casa si doresc sa actionez in instanta vanzatorul si sa cer anularea contractului de vanzare-cumparare.

Alte discuții în legătură

Rezoluțiune contract de vânzare-camparare apartament Myn1507 Myn1507 Buna ziua, In 2014 am achizitionat un apartament prin prima casa insa numai probleme mi-a facut. de cand l-am luat, am infiltratii, inundatii, umezeala, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am achizitionat o masina in decembrie 2022 de la un ... Ioana Grama Ioana Grama Buna ziua, Am achizitionat o masina in Decembrie 2022 de la un parc auto, insa la o verificare ulerioara (datorata unei defectiuni la primul drum efectuat ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans " prima casa" dragomirv dragomirv Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie dificila si am nevoie urgenta de indrumarea unei persoane avizate. Intentionand sa cumpar un imobil prin programul ... (vezi toată discuția)