avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de timbru

Am cumparat o masina in 2013 cu taxa platita si nerecuperata de fostul proprietar, am inscriso pe numele meu, si vreau sa stiu daca pot sa recuperez taxa de timbru care a fost platita!!!
Cel mai recent răspuns: mona3 , utilizator 17:19, 18 Noiembrie 2013
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto ContSters331159 ContSters331159 Buna ziua,am o mare nelamurire in privinta taxei auto!am cumparat o masina in ianuarie 2013 ,in luna martie 2013 am scos de la anaf adeverinta precum taxa auto ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa ionut_mirciov ionut_mirciov buna....acum cca 4 luni am cumparat o masina cu taxa nerecuperata...o pot recupera eu?nu am dovada ca a fost platita pt ca fostul proprietar nu vrea sa mi-o ... (vezi toată discuția)