avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare preaviz fara Decizie de concediere si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare preaviz fara Decizie de concediere si timpul de lucru in perioada preavizului

Fiind in incapacitate temporara de munca, am primit preavizul prin posta, in care se specifica ca: 1. postul detinut de mine s-a desfiintat cu o zi inainte de a intra eu in concediu medical; 2.drept urmare mi se acorda o perioada de preaviz de 20 zile lucratoare incepand cu prima mea zi de incapacitate temporara de munca; 3.ca nu mai sunt locuri disponibile corespunzatoare pregatirii mele profesionale si se solicita sprijinul AJOFM; 4.mi se acorda un salariu compensatoriu; 5.prezenta notificare NU reprezinta DECIZIE DE CONCEDIERE, ci doar o informare privind desfiintarea postului si acordarea termenului de previz; 6. la terminarea termenului de preaviz se va proceda la incetarea CIM conf art.65 si 75 de CM. Se va emite oare vreo decizie de concediere sau voi ramane pe dinafara? Si data afara si fara indemnizatie de somaj :( In perioada preavizului am inteles ca se lucreaza cu normei de lucru conform CIM (2/4/6/8 ore / zi), si acces la CCM nu am, as putea ajunge cu ei la o intelegere sa lucrez mai putin pentru a-mi cauta alt loc de munca evitand astfel somajul care nu imi ajunge sa intretin un copil cu varsta sub 5 ani si pe mine, nefiind casatorita, si alte surse de venit neavand...Cum ar trebui sa procedez avand in vederetoate aceste lucruri cand voi merge la locul de munca in prima zi de lucru dupa terminarea concediului medical? Ce drepturi am....daca mai am:(( Multumesc anticipat de raspunsurile oferite.

Alte discuții în legătură

Somaj adrianabresug adrianabresug angajatul care primeste notificare pt desfiintarea postului si isi ea medical in perioada de preaviz mai poate beneficia de somaj?angajatorul ar putea sa ii ... (vezi toată discuția)
Lnchidere punct lucru dragomir_bogdan dragomir_bogdan in cazul in care prin inchiderea unui punct de lucru si sunt disponibilizati toti cei 8 salariati cum se procedeaza in cazul in care este si o gravida in luna ... (vezi toată discuția)
Firma activitate suspendata, incetare cim bocbocradu bocbocradu Am o firma care nu merge cum trebuie, de aceea am decis sa suspendam activitatea pentru un timp. Contractele de munca au incetat deja cu exceptia unui singur ... (vezi toată discuția)