avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturi de autor in timpul indemnizatiei de crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturi de autor in timpul indemnizatiei de crestere copil

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti daca primirea unei burse sau a drepturilor de autor in perioada in care ma aflu in concediu de crestere copil, afecteaza primirea indemnizatiei.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: loriem77 , utilizator 15:27, 13 Noiembrie 2013
1. Plata indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) se suspenda in momentul in care beneficiati de venituri profesionale impozabile, dintre acelea care se iau in calculul indemnizatiei pentru CCC.

2. Venitul din drepturi de autor este un venit profesional impozabil si nu poate fi cumulat cu indemnizatia pentru CCC.

3. Daca vorbiti de o bursa scolara aceasta nu este un venit profesional impozabil si poate fi cumulat cu indemnizatia pentru CCC.
multumesc :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate madalina_petrut madalina_petrut Buna ziua. As dori sa stiu cum se calculeaza salarul pe perioada concediului de maternitate pre si postnatal, 85% din salarul prevazut in contractul de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil, formare profesionala si stagiu de cotizare incomplet Anisoara_Taru Anisoara_Taru Buna seara! Daca-mi permiteti, va supun atentiei o situatie pentru care as dori tare mult clarificare. Sunt profesor in invatamantul preuniversitar, si in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului Anca_J Anca_J Buna ziua, sunt beneficiara unei burse in cadrul unui proiect european si sunt insarcinata...imi puteti spune daca in aceasta situatie voi putea beneficia de ... (vezi toată discuția)