Poate fi considerata infractiune fapta asociatului care dupa ce si-a cesionat toate partile sociele, a emis in continuare factura fiscala si a incasat contravaloarea ei, ulterior pe o alta firma ?
Care e temeiul legal ? Cum se procedeaza in astfel de cazuri ?
o informare facuta de un salariat (referitoare la alt salariat) catre directorul general al societatii angajatoare poate face obiectul unei plangeri penale??? care ar fi consecintele???
Raspunsul depinde de continutul informarii facute de acel salariat si de continutul plingerii penale care ar putea fi formulata. Asa , in abstract nu se pot estima consecintele. Daca informarea acelui salariat a fost facuta in virtutea atributiilor postului si se refera la aspecte de munca,atunci presupun ca ar fi greu de dovedit o fapta penala ( doar daca s-au facut afirmatii insultatoare,calomnioase)
Denunt calomnios
teo2304
Buna ziua,
mi s- a facut plangere penala pentru insulta prin telefon, mai concret ne-am certat prin telefon... replicile fiind reciproce...
Persoana ... (vezi toată discuția)
Calomnie?
cristicarnisca
Buna ziua
As dori un sfat avizat in legatura cu o fapta care mi s-a intamplat recent
In luna februarie in firma au fost desfiintate niste posturi, ... (vezi toată discuția)