avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de muncã
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de muncã

Daca o persoană angajata în aceeași unitate în cadrul compartimentului ,,didactic auxiliar” este scimbată de pe postul de laborant pe postul de tehnician informatician cum se va face modificarea în baza unui nou contract de muncă sau doar cu act adițional la vechiul contract de muncă?
În Revisal nu poate fi trecut actul adițional, se va face doar o simplă modificare la vechiul contract?
Mulțumesc!:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 13 Noiembrie 2013
Modificarea functiei se va face prin incheierea unui act aditional la c.i.m.

In REVISAL :
- Modificarea in sistem a inregistrarilor din acest ecran se poate face apeland butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte".
- Se selecteaza salariatul din lista pentru care se doreste a fi modificat contractul si se apasa butonul "Continuare > >".
- Se modifica datele dorite - functia - si se apasa butonul "Continuare > >" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii.
- Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza". In cazul in care campurile obligatorii nu au fost completate utilizatorul va fi avertizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal vasilelacramioara vasilelacramioara va rog nu reusesc sa modifit salaiul unui salariat nu pot sa- l majorez cum trebuie sa procedez (vezi toată discuția)
Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)
Modificare in revisal girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Am dori sa modificam art. E din CIM la cativa salariati.....si sa trecem \"agent vanzari\". Cum facem aceasta modificare in Revisal? (vezi toată discuția)