avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... A.J.P.I.S
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

A.J.P.I.S

Buna seara. Am primit o notificare de la A.J. P.I.S. in care se specifica ca as fi luat o suma de bani in luna decembrie 2010 (am nascut in luna august 2010) in timp ce eram in concediu crestere copil,bineinteles ca, stiind legea nu am luat salariu. Cand s-a trimis la ANAF declaratii de venit pe 6 luni,cei de la contabilitate m-au notat in decembrie cu venitul cumulat in iulie+august....cum demonstrez ca acea suma nu am luat-o in timp ce eram in ICC ,ci a fost declarata gresit in decembrie?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Mod de calcul indemnizatie ccc florinact florinact Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine sa rezolv urmatoarea problema: angajata cu salariu minim pe economie, am nascut pe 24 ianuarie 2007 si sunt in CIC ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cic 1 si cic 2 bw_vision bw_vision Buna ziua, Va rog sa ne ajutati din nou. Avem urmatoarea situatie: Copilul 1 nascut in decembrie 2014. Copilul 2 nascut in iulie 2016. Mama a optat la ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta indemnizatie crestere copil tno tno Buna ziua, Sunt o mamica care are o nelamurire. La depunerea dosarului pentru indemnizatia de crestere copil am depus acte doveditoare pentru a se lua ... (vezi toată discuția)