avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare comision de risc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare comision de risc

buna seara . intrebarea este daca se mai poate recupera comisionul de risc si daca da care este procedura exacta . in fapt credit de nevoi contactat in septembie 2006 . s-a platit o perioada de timp si in 2009 s-a cesionat creditul catre firma de recuperari creante . in 2012 luna august se declanseaza executarea silita se stabileste de catre executor debitul care era mai mare decat cel acordat si cu siguranta includea penalitati si dobanzi restante plus cheltuielile de executare care asa cum prevede legea se stabilesc in sarcia debitorului. dupa achitarea tuturor sumelor s-a incetat procedura creditorul si-a primit banii executorul la randul sau la fel .in situatia expusa mai pot recupera acest comision de risc considerat clauza abuziva conform legii 193/2000 .mentionez ca in graficul de rambursare era mentionat la rubrica comision de risc suma de 20 ron pentru fiecare rata stabilita ultima rata fiind septembrie 2014 stabiita in graficul de rambursare de catre banca emitenta . va multumesc tuturor care ma veti ajuta cu raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Executarea silita asupra bunurilor apartinand altor pers decat debitorul unui credit andreeab andreeab buna ziua, am contactat un credit in anul 2005 si din sept 2006 nu am mai achitat ratele scadente, motivul fiind unul simplu si anume ca am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)
Creante banci valicordos@yahoo.com valicordos@yahoo.com Buna ziua, Acum 6 ani am contractat un credit de nevoi personale la o banca in valoare de 10000 Ron,din care am achitat conform graficului timp de 5 ... (vezi toată discuția)
Intarziere plata rate lunare peste 200 zile-consecinte GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, Am contractat un credit in baza adeverintei de salariu ,in 2007 de la o banca .Dupa ce am platit ratele lunare conform graficului timp de 2 ani,m-am ... (vezi toată discuția)