avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina avariata in zona rezidentiala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina avariata in zona rezidentiala

Buna seara,

Am intampinat urmatoarea problema pentru care va rog sa imi oferiti o solutie, in caz ca exista. Am parcat masina intr-o zona rezidentiala, spatiu de vile pe o anumita strada din acest complex. Intorcandu-ma dupa cateva ore am gasit masina lovita in spate de o alta masina, acea masina inca era lipita de a mea si in fata eram blocat de alta masina de teren care era parcata de-a latul strazii. A iesit apoi un domn la geamul vilei respective si mi-a spus ca acela nu este drum public si ca dumnealui m-a blocat in fata cu masina de teren pentru ca nu trebuia sa parchez acolo dar de cealalta masina care m-a lovit nu stie absolut nimic. Precizez ca nu eram singur aveam un coleg de serviciu cu mine care imi este martor ca masina era lovita si am facut poze numarului de inmatriculare al masinii care m-a lovit. Imi recunosc vina ca nu trebuia sa parchez acolo dar nici nu stiu ce sa fac in continuare pentru ca masina este zgariata si nu am casco. Se poate rezova acest caz cu politia si daca da probabil trebuie sa ma adresez politiei din Ilfov pentru ca s-a intamplat undeva pe langa Sos Pipera-Tunari? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: robertioan , utilizator 10:32, 14 Noiembrie 2013
In termen de 24 ore de la eveniment sesizati oficial SPR responsabil
Multumesc. Apropo, risc amenda si eu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii nefondate arysiso arysiso Buna ziua, Am o problema cu un vecin care ne cauta mereu \"nod in papura\". Dupa diverse motive pentru care a cautat cearta si scandal, azi dimineata a ... (vezi toată discuția)
Ce fac in cazul unei amenintari? S.M.C. S.M.C. Buna ziua! Locuiesc in Militari Residence, jud Ilfov, foarte aproape de Metro Militari si dimineata, eu si sotul meu plecam la serviciu si unde mai avem treaba ... (vezi toată discuția)
Reclamatie/plangere pentru amenintare IrinaMarinescu IrinaMarinescu Buna ziua. Va scriu pe a ma lamuri si pe mine cineva cu privire la unele lucruri. De la un timp la locul de munca seara cand plec gasesc biletele de amenintare ... (vezi toată discuția)