avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cu legea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cu legea

buna ziua,as dori sa ma lamuriti daca puteti,in 2010 am primit pedeapsa cu suspendare,3 ani si 6 luni,dar anul asta in aprilie am fost prins conducand un moped 49cm3 in stare de ebrietate,atunci pe loc am primit doar o amenda,insa luna trecuta am venit acasa din strainatate,si intr-o zi am mers pe drumul de camp tot cu mopedul circa 2 km,pana la intrarea in oras,unde am coborat de pe moped si am mers sa cumpar o paine,insa la intoarcere ma astepta un nene politist,care ma legitimat mia cerut actele la motor,pe care le aveam acasa,si ma intrebat daca mopedul e inregistrat la primarie,bineinteles ca nu era inscris,dar iam explicat ca nu am condus pe drum, ci pe camp ma chemat frumos la sectie unde mi sa luat declaratie,intre timp mi-a fost scos cazierul unde a reiesit ca sunt in perioada de proba,am fost arestat 24,ore dupa care am fost propus pentru 29 de zile,pentru ca as fi pericol public,dupa parerea politistului,insa nu sa aprobat si sunt cercetat in stare de libertate,cu conditia sa nu parasesc localitatea 29, de zile,cum cele 29 de zile au expirat,si nu am fost chemat nicaieri,mam intors la munca,si vroiam sa va intreb daca intr-un caz se pronunta sentinta in cazul meu de ex 3,sau 4 ani de inchisoare cu executare ,vin cei de la politie dupa mine in strainatate sa ma aresteze? sau daca sunt legitimat aici,reiese faptul ca am mandat de arestare in romania? mentionez ca nu am fost condamnat pentru omor,sau viol cei 3,ani si 6 luni iam primit pentru furtul unei baterii de la masina.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pt infractiuni art. 336 alin. 1 si art. 334 alin 1 cp mary6 mary6 buna seara. Serviciul de urgenta 112 a fost solicitat de catre un cetatean la orele 23.30 ,reclamand faptul un individ in stare de ebrietate aflat la volanul ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere pentru viol dilemamare dilemamare Buna ziua. Acum doua saptamani am luato pe prietena mea din club cu masina, am parcat undeva mai retras unde am intretinut relatii sexuale de comun ... (vezi toată discuția)
Am fost depistat cu alcoolemie de 2 grame la mie în mașina împotmolită pe un drum agricol. se poate considera faptă penală ținând cont de faptul că nu eram în deplasare? Merladi 1959 Merladi 1959 Ma aflam pe un drum agricol (intre ogoare) cu autoturismul împotmolit. Poliția rurală a fost informată si in final cu consimțământul meu am dat proble ... (vezi toată discuția)